RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN         |         BEZORGING BINNEN 1-3 WERKDAGEN         |         GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Lente trends

We hebben bij Wedo de belangrijkste modetrends voor de lente van 2022 verzameld, die je meevoeren naar warmere temperaturen. Van vrolijke kleuren en prints tot preppy invloeden; het voorjaar van wordt een stijlvolle mengelmoes van kleur, textuur en esthetiek met trends voor iedereen. Lees mee!

Het opnemen van de opvallende kleuren in je garderobe is de gemakkelijkste manier om deze lente up to date te blijven. Het voorjaar staat in het teken van levendige kleuren, die een instant goed gevoel geven. Van oranje tot elke denkbare variatie van groen; dat dit seizoen kleurrijk wordt staat vast.

Voor de meeste mensen roept de term 'preppy' beelden op van tweed blazers met elleboogstukken, en bootschoenen, maar we leven in het jaar 2022 en de stijl gelukkig geëvolueerd naar toffe blazers, fijne sweaters met logo’s, pastelkleuren, spencers, kraagjes, geruite prints of strepen en invloeden van sporten als rugby of tennis.

Een trend die eerder zijn weg heeft gevonden naar onze kasten en nu opnieuw een moment heeft, is die van de boho invloeden. Van bohemien jurken en rokken, gehaakte stukken, ruches en flared broeken tot gestikte details, ruches of mooie borduursels en opvallende prints; de ontwerpen vertellen allemaal hun eigen verhaal.