RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN         |         BEZORGING BINNEN 1-3 WERKDAGEN         |         GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

The Essentials

Hoewel de lente al lang en breed is begonnen, doet het Nederlandse weer nog niet helemaal mee en schommelen we wekelijks tussen warm en koud. Hoe je toch je zonnige humeur behoudt en je op de meest stijlvolle manier door deze grillige temperaturen navigeert? In de nieuwste items van onder meer NED en Soya Concept natuurlijk!

De ontwerpen van Soya Concept nodigen je uit om delen van de wereld te verkennen die je altijd al wilde zien of je favoriete bestemmingen opnieuw te bezoeken. Zachte silhouetten in lieflijke kleuren als lichtoranje of lichtgroen, in combinatie met dromerige paisley en bloemenprints of romantische broderies, nemen je mee naar avontuurlijke plekken, die je het Nederlandse weer zo doen vergeten.

De items van NED worden eveneens gekenmerkt door zachte, effen tonen, naast prachtige botanische en grafische prints in blauw, groen of beige en gemaakt van heerlijke stoffen. Verwacht verder een hele reeks aan ultra draagbare vesten in de leukste, frisse voorjaarskleurtjes. De ontwerpen zijn vrouwelijke en trendy en goed met elkaar te combineren. Zo is het kleurenpalet perfect op elkaar afgestemd, waardoor je dit seizoen met gemak de leukste sets maakt van fijne basics gecombineerd met vrolijke kleuren en dessins.